Пластика при тубуларен бюст

Какво представлява пластиката на тубуларен бюст?

Пластиката при тубулрен бюст е съчетана хирургическа интервенция, при която се оформят гърдите посредством премахване на съединителнотъканните връзки, които деформират гърдите, в повечето случаи се поставят силиконови импланти, може да се отсрани известен излишък от кожа и се намалява диаметърът на ареолите, които се позиционират по-високо, с което се постига по-хармонична форма на гърдите и/или се увеличава обемът им. Най-често белезите се разполагат кръгообразно около ареолите и по-рядко вертикално през долната половина на гърдите и/или в гънките под млечните жлези.

Какво пластиката при тубуларен бюст няма да направи за Вас?

Пластиката при тубуларен бюст като съчетана процедура в много от случаите компенсира деформацията им и хармонизира формата им, но не може да спре естествените процеси на опускане в течение на времето.

Подходяща ли е пластиката при тубуларен бюст за мен?

Тази интервенция може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за пластиката при тубуларен бюст?

Няма “правилна” възраст за тази процедура. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката е психически и естетически готова за тази процедура и е навършила 18 години.

Свържете се с нас