Оформяне на брадичката с имплант

Какво представлява оформянето на брадичката с имплант?

Пластиката на брадичката с имплант е хирургическа интервенция, при която се хармонизира долната част на лицето в областта на брадичката, като се нормализира формата и големината й. Това се постига чрез използване на биосъвместим имплант от инертен материал (силикон, медпор, мерсилен) и последващото му фиксиране с титаниеви винтове. Разрезите са в устната кухина или в гънка под брадичката. Тази операция може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия-едноетапна пластика на носа за хармонизиране на профила (профилопластика).

Какво пластиката на брадичката няма да направи за Вас?

Тази операция може да промени в известна степен Вашия външен вид, но извършена самостоятелно няма да измени драстично пропорциите на лицето ви.

Подходяща ли е пластиката на брадичката с имплант за Вас?

Тази интервенция може да се извършва само по хирургичен път в случаите, когато нехирургичните методи за моделиране на брадичката не могат да доведат до желания резултат. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за оформяне на брадичката с имплант?

Ментопластиката може да се извърши по всяко време след пълното анатомично формиране на долната челюст, което става към 18-20 годишна възраст.

Свържете се с нас