Оформяне на мускулите с импланти

Какво представлява оформянето на мускулите с импланти?

Оформянето на мускулите с импланти се постига с посредством хирургическа интервенция, при която се постига по-хармонична форма и се увеличава обемът и релефът им чрез поставянето на силиконови импланти. Импланти се използват за увелличаване на гръдните мускули, мускулите на раменния пояс, мишниците, седалището, бедрата и прасците. Белезите се разполагат в естествени гънки в зоните на операция и са слабо забележими.

Какво оформянето на мускулите с импланти няма да направи за Вас?

Оформянето на мускулите с импланти няма да повиши мускулната Ви сила и може да е недостатъчно за цялостно скулптиране на дадена зона и за това често се съчетава с липосукция или липоскулптура.

Подходящо ли е оформянето на мускулите с импланти мускули за Вас?

Оформянето на мускулите с импланти може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст оформяне на мускулите с импланти?

Няма “правилна” възраст за оформяне на мускулите с импланти. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентът е психически и естетически готов за тази процедура и е навършил 18 години.

Свържете се с нас