Липоскулптура

Какво представлява липоскулптурата на седалището?

Липоскулптурата на седалището е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от подкожна мастна тъкан чрез липосукция, която мастна тъкан претърпява съответната обработка и посредством инжектиране се пренася в зоните подлежащи на увеличаване, като така се постига по-хармонична заоблена форма на седалището и се увеличава предимно предно-задният му размер. Пренасянето на мастни клетки не е просто попълване, а автотрансплантация на тъкани. Известен процент от обема се редуцира с течение на времето и е възможно да се наложат последващи процедури от същия тип за да се постигне желаният ефект. Те се считат като нормални следващи етапи и не се смята за недостатъчна първоначална корекция. Липоскулптурата на седалище може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво липоскулптурата на седалището няма да направи за Вас?

Липоскулптурата на седалището като самостоятелна процедура в много от случаите не може да компенсира малкия му обем и ако случаят е такъв, може да се комбинира с операция за увеличаването му със силиконови импланти.

Подходяща ли е липоскулптурата на седалището за Вас?

Липоскулптурата на седалището може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за липоскулптурата на седалището?

Няма “правилна” възраст за липоскулптура на седалището. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура и е навършил/а 18 години.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас