Липоскулптура

Какво представлява липоскулптурата на долните крайници?

Липоскулптурата на долните крайници е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от подкожна мастна тъкан чрез липосукция, която мастна тъкан претърпява съответната обработка и посредством инжектиране се пренася в зоните подлежащи на увеличаване, като така се постига по-хармонична форма на краката и се подобрява контурът им. Пренасянето на мастни клетки не е просто попълване, а автотрансплантация на тъкани. Известен процент от обема се редуцира с течение на времето и е възможно да се наложат последващи процедури от същия тип за де се постигне желаният ефект. Те се считат като нормални следващи етапи и не се смятат за недостатъчна първоначална корекция.
Липоскулптурата на долните крайници може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия. 

Какво липоскулптурата на долните крайници няма да направи за Вас?

Липоскулптурата на долните крайници като самостоятелна процедура в някои от случаите не може да коригира напълно силуета им и може да се комбинира с операция за увеличаването обема на мускулите със силиконови импланти или операция за повдигане на бедрата или седалището.

Подходяща ли е липоскулптурата на долните крайници за Вас?

Липоскулптурата на долните крайници може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за липоскулптурата на долните крайници?

Няма “правилна” възраст за липоскулптурата на долните крайници. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура и е навършила 18 години.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас