Бразилски лифтинг

Какво представлява Бразилският лифтинг?

Повдигането на седалището е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от кожа и подкожна мастна тъкан в областта на ханша, външната страна на бедрата, долната част на гърба и седалището. Белегът е изцяло скрит от бельото. Тази операция може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия.

Какво повдигането на седалището няма да направи за Вас?

Повдигането на седалището като самостоятелна процедура в много от случаите не може да компенсира малкия му обем и ако случаят е такъв, може да се комбинира с операция за увеличаването му, било със силиконови импланти или със собствени тъкани.

Подходящо ли е повдигането на седалището за Вас?

Повдигането на седалището може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за повдигане на седалището?

Няма “правилна” възраст за повдигане на седалището. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура и е навършил/а 18 години.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас