Лифтинг на бедра - тайлифт

Какво представлява пластиката на бедрата?

Пластиката на бедрата е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от кожа и подкожна мастна тъкан по вътрешната и отчасти предната и задната повърхности на бедрата чрез изрязване. Белезите са разположени в слабинните гънки, по вътрешната повърхност на горната част на бедрата встрани от външните полови органи и в гънката на границата седалище-бедра. В определени случаи може да се наложи изрязване на кожно-подкожен излишък във вертикално направление. Тогава белегът е отвесно разположен по вътрешната повърхност на бедрата и може да достигне до коляното.
Пластиката на бедрата може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия. 

Какво пластиката на бедрата няма да направи за Вас?

Пластиката на бедрата като самостоятелна процедура в някои от случаите не може да коригира напълно силуета им и може да се комбинира с операция за увеличаването обема на мускулите със силиконови импланти или операция за повдигане на седалището.

Подходяща ли е пластиката на бедрата за Вас?

Пластиката на бедрата може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за пластиката на бедрата?

Няма “правилна” възраст за пластика на бедрата. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура и е навършила 18 години.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас