Филъри

Какво представлява инжектирането на филъри?

Това е процедура за подобряване на видимите признаци на остаряването на лицето изразяващи се в гънки, вдлъбнатини и бръчки в областта на слепоочията, между веждите, около очите, скулите, носа, устните, брадичката и в областта на шията. Състои се в инжектиране на хиалуронова киселина, с което релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните. Тази процедура може да бъде съчетана с друг тип естетична медицина или хирургия.

Какво филърът няма да направи за Вас?

Филърът не може да промени основно Вашия външен вид и не може да спре процеса на стареенето, но може със сигурност да освежи и подмлади лицето Ви.

Подходящ ли е филърът за Вас?

Филърът е нехирургичен метод за подмладяване. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/здрава, имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид. 

Коя е най-подходящата възраст за прилагане на филъри?

Няма „точна“ възраст за прилагане на филъри в областта на лицето. Моментът е строго индивидуален и се определя от първите белези на остаряване или от желанието за увеличаване и контуриране на зони от лицето при пациенти без признаци на остаряване. Филърите могат да се прилагат на пациенти от 18 години нагоре. Периодичната апликация води до известно сумиране на ефекта, като резултатите са по-дълготрайни, естествено изглеждащи и дозите за постигането им обикновено са по-ниски.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас