Пластика на ръцете

Какво представлява пластиката на мишниците – брахиопластика?

Пластиката на мишниците е хирургическа интервенция, при която се премахва излишък от кожа и подкожна мастна тъкан по вътрешната и отчасти предната и задната повърхности на мишниците чрез изрязване. Белезите са разположени в подмишничните ямки. В определени случаи може да се наложи изрязване на кожно-подкожен излишък във вертикално направление. Тогава белегът е отвесно разположен по вътрешната повърхност на мишниците и може да достигне до лакътя.
Пластиката на мишниците може да бъде съчетана с друг тип естетична хирургия. 

Какво пластиката на мишниците няма да направи за Вас?

Пластиката на мишниците като самостоятелна процедура в някои от случаите не може да коригира напълно силуета им и може да се комбинира с липоскулптура или операция за увеличаването обема на мускулите със силиконови импланти.

Подходяща ли е пластиката на мишниците за Вас?

Пластиката на мишниците може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/а и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид. 

Коя е най-подходящата възраст за пластиката на мишниците?

Няма “правилна” възраст за пластика на мишниците. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога пациентката/пациентът е психически и естетически готов/а за тази процедура.

За повече информация посетете страница „Полезна информация за пациента“.

Свържете се с нас

Телефон: +359 888 53 38 24
Телефон: +359 988 80 58 66
Е-мейл: [email protected]
Намерете ни