Белтлипектомия

Какво представлява белтлипектомията?

Белтлипектомията (изрязването под формата на ‘колан’) е хирургическа интервенция, при която се съчетава премахването на излишък от кожа и подкожна мастна тъкан в долната част на корема и премахване на излишък от кожа и подкожна мастна тъкан в областта на ханша, долната част на гърба и седалището. Белегът е циркулярен и е изцяло скрит от бельото.

Какво белтлипектомията няма да направи за Вас?

Тази операция не е хирургическо лечение при наднормено тегло. Пациенти с наднормено тегло, които имат намерение да го редуцират, следва да отложат всеки тип операция за оформяне силуета на тялото до момента, в който са достигнали и запазили стабилно своето идеално телесно тегло. Освен това резултатите от белтлипектомията могат да се повлияят негативно от евентуална бременност и последващото разтягане на предната коремна стена.

Подходяща ли е белтлипектомията за Вас?

Белтлипектомията може да се извършва само по хирургичен път. Това е изключително индивидуална процедура и трябва да я направите за себе си, а не да изпълнявате желанията на някой друг. Това е добра процедура за Вас, ако сте физически здрав/здрава и имате положителна нагласа и реалистични цели за подобряване на външния си вид.

Коя е най-подходящата възраст за белтлипектомия?

Няма „правилна“ възраст за абдоминопластиката. Времето за извършването й в крайна сметка зависи от това, кога сте психически и естетически готов/готова за тази процедура.

Свържете се с нас