Настаняване в апартамент-хотел в непосредствена близост до нас

Royal Plastic Clinic е модерна клиника, която се стреми да предостави максимално качество на услугите и приятен престой на пациентите си. Настаняването на пациентите преди и по време на операцията става в нашите уютни и модерни стаи, снабдени с всичко необходимо. След извършване на операцията идва момент, в който трябва да се приберете в спокойната обстановка на вашия дом. Ние от Royal Plastic Clinic знаем, че това не винаги е удобно и приятно, както за вас, така и за близките Ви. Това е причината ние да предложим и престой в апартамент-хотел, който е в непосредтвена близост до нас, а домакините направиха специални отстъпки за нашите пациенти.

Защо да изберете хотел в близост до нас:

 • Настаняване в близост до клиниката
  Това е едно от най-големите предимства. Отсядайки близо до клиниката вие ще получите специални грижи.
  Нашият персонал ще помогне с настаняването.
  Ще може да разчитате на съдействие при закупуването на необходимите медикаменти от аптеката.
  Близостта на клиниката с хотела дава възможност за наблюдение от лекуващия лекар, бърза консутация при неободимост. А идването на вторичен преглед и превръзки до клиниката е в рамките на 2-3 минути. Без градски транспорт, таксита или личен превоз.
 • Хотелът разполага с напълно обзаведени апартаменти. Удобни легла, климатик, интернет, телевизия, смяна на бельо и кърпи, напълно обзаведен кухненски бокс, включително прибори за хранене и готвене, пералня, дори и кафе в кафемашината.
 • На разположение е и паркинг към хотела без допълнително заплащане.
 • Някои операци са по-специфични и предвижването след операцията до друг квартал или населено място в страната и чужбина е свързано с дискомфорт. Този проблем няма да се наблюдава, ако отседнете в близост до нас.
 • Не притеснявайте близки, приятели и роднини. Дните след операцията и ранното възстановяване изискват определен режим, който в повечето случаи би натоварил Вашите близки.
 • Разчитайте на екипа ни от медицински персонал при престоя си в хотела.
 • Пригответе храната си сами или използвайте ресторанта на партера в хотела или близките ресторанти в района.
 • След операцията трябва да се пазите от физически натоварвания и грижите за вашето здраве, почистването на апартаментите е част от задълженията на хотела.
 • Ако имате придружител или семейство, включително Вашите деца можете да отседнете заедно, в предвидения за Вас апартамент без допълнително заплащане.
 • Хотелът предлага модерен интериор, високо ниво на хигиена и отлична локация.
 • Районът е богат на заведения, магазини, фризьорски салони – за мъже и жени, маникюр, детски площадки и други места за развлечения и разходки за Вас и Вашите близки.

Разгледайте снимки от апартаментите в хотел Connect Living

Запознайте се с уебсайта на Connect Living

https://connectliving.bg/

Карта с удобства

Разгледайте картата на месността и намерете необходимите необходимото.
Създали сме тази карта с цел да ви улесним при намирането на най-необходимото.

Карта на месността